Сьогодні, 13 листопада, у Львові на вул. Стрийській, 352 відкрили ресторан галицької кухні на 400 відвідувачів. Його назва "Голодний Микола". Фото з Fb ресторану «Ми його називаємо садибою сільського вчителя. Стилістика така, що немовби село, але це – сільська інтелігенція. Їжа буде відповідна. Зараз працюємо над інтер’єром, встановлюємо обладнання. Тут буде хліб випікатися, можна буде рибку зловити і собі засмажити. А поряд – наша регіональна пивоварня «Кумпель», яка постачатиме пиво у ресторан», – розповів tvoemisto.tv львівський ресторатор, засновник закладу Марк Зархін. «Голодний Микола» вміщатиме близько 400 відвідувачів, матиме бенкетний зал і тераси. «Для нас кожен Миколай – святий», – кажуть засновники «Голодного Миколи». Для людей з іменем Микола тут буде ціла низка атракцій: окремі стільці, компліменти від кухаря, музей Микол, а також різноманітні акції з коштовними призами. У крамниці ж, яка діє при ресторані – спеціальні сувеніри. Портрет кожного Миколи, який відвідав ресторан, за його бажанням, може стати експонатом Музею Микол». -
Одна з головних «родзинок» ресторану – подвійне озеро, одна частина якого знаходиться надворі, а інша – просто в приміщенні. В озері плаває жива форель, яку кожен гість може сам зловити за допомогою вудочки, і її відразу ж йому приготують кухарі. Якщо ж ви не хочете ловити рибу, її витягнуть вам сачком. Варіантів приготування свіженької рибки – чимало.